Door het personeelstekort stagneert de ontwikkeling in belangrijke sectoren zoals de techniek, het publieke domein en de ICT. koen heeft specialisten in vaste dienst die bedrijven verder helpen op projectbasis. Slimmeriken met kennis, kunde en karakter. Zo zorgen we voor een groeiversnelling. Van mensen én organisaties.

koen in cijfers

400 professionals
250 opdrachtgevers
5 vestigingen
50 collega's

koen zorgt voor een groeiversneller

Mensen en organisaties willen vooruit. koen begrijpt dat. Wij koppelen specialisten aan uitdagende projecten bij opdrachtgevers. Echte aanpakkers met lef, ambitie en een verfrissende kijk op het vakgebied. Zij delen hun kennis en kunde met de opdrachtgever en leren zelf ook weer van elk project. Zo gaan professionals en bedrijven samen voorop.

Kennis, kunde, karakter

Onze professionals hebben verstand van hun vak én de actuele ontwikkelingen in de branche waarin ze werken: techniek, overheid of ICT. Wij investeren in hun ontwikkeling. Met opleidingen en trainingen, maar ook met een achterban van andere specialisten bij koen. Wij brengen professionals samen om te sparren en ervaringen uit te wisselen. koen heeft ze allemaal: doorgewinterde senioren die precies weten hoe je een vraagstuk aanvliegt, pas afgestudeerden vol frisse ideeën en alles ertussenin. Onze slimmeriken zijn oplossingsgericht en vooroplopend. De juiste oplossing voor elke opdracht.

Naar de website van koen

Extra versterking

Bij koen werken specialisten in de techniek, het publieke domein en de ICT. Wij koppelen hen aan uitdagende projecten bij opdrachtgevers op basis van ieders ambities. Zo haalt de opdrachtgever een slimmerik binnen die van het project een succes maakt. Ook deelt de professional zijn of haar inzichten, zodat de organisatie zich ook verder kan ontwikkelen. Voor de professional is elke opdracht een kans om de kwaliteiten in te zetten en nieuwe omgevingen en mensen te ontmoeten.

Ontwikkeling voorop

In alles wat koen doet, staat ontwikkeling voorop. Samen met professionals en opdrachtgevers kijken we naar ambities en doelen. Onze slimmeriken leren continu bij. Door de afwisselende projecten, maar ook door persoonlijke begeleiding vanuit koen. Zij volgen opleidingen en trainingen om de laatste kennis en kunde op te doen. Bijvoorbeeld in onze eigen (online) koen Academy, maar ook met opleidingen in samenwerking met hogescholen. Tijdens kennissessies wisselen specialisten ervaringen uit en denken ze met elkaar mee over complexe vraagstukken.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij koen? Bekijk de website of stuur gerust een bericht. We reageren snel op je vraag of idee.