Vooruitgang in de techniek. Daar zorgt Voort voor. Wij geloven dat de techniek de wereld beter maakt. Innovatiever, duurzamer en veiliger. Daarom brengen we elk jaar honderden specialisten en bedrijven samen en faciliteren we ontwikkeling. Voort is al ruim 20 jaar specialist in drie technische vakgebieden.

Voort in cijfers

600 professionals
800 opdrachtgevers
7 vestigingen
100 collega's

Voort brengt technisch Nederland verder

Onze missie is om professionals in de techniek te laten groeien en daarmee de bedrijven waar zij werken ook. Wanneer mensen gelukkig zijn in hun werk, bereiken ze de beste resultaten, komen ze tot innovatieve ideeën en bedenken ze slimme oplossingen. Met de juiste banen voor de juiste professionals wordt potentie optimaal benut.

De beste match

Wij gaan voor de échte klik. Daarom vragen we door en zetten we testen en scans in over de persoonskenmerken, ambities en bedrijfscultuur. Zo weten we precies of de persoon en het bedrijf bij elkaar passen. Alleen dan ontstaat een langdurige relatie waarin mens en organisatie samen kunnen groeien.

Snappen wat er speelt

Voort staat voor groei en groei begint met persoonlijke aandacht. We overtreffen de verwachtingen door echt contact te maken en oprecht nieuwsgierig te zijn. Zo vinden we antwoorden die niet voor de hand liggen. Onze 70+ consultants zijn specialist in een van de vakgebieden Civiele techniek, Bouw & Installatietechniek en Industrie. Met die focus snappen we echt wat er speelt. Voort heeft zeven vestigingen verspreid over Nederland. Zo zitten we altijd dichtbij en kennen we de regio als geen ander.

Naar de website van Voort

Dit zeggen onze klanten

“Voort kent onze cultuur en weet welke mensen hier goed passen. Zo is Voort al jarenlang een betrouwbare partner voor Van Gelder.”

Marijke Mulder-de Gunst Recruiter bij Van Gelder Infratechniek

Schaarse technische profielen

Voort is gespecialiseerd in het vinden en binden van hoogopgeleide professionals in de techniek. Daarbij kijken we verder dan opleiding en werkervaring. De drijfveren, competenties en persoonskenmerken van professionals staan voorop. Op basis daarvan maken wij de beste match met de bedrijfscultuur en ambities van opdrachtgevers. Zo zorgen we dat professionals tot hun recht komen en zich thuisvoelen in het bedrijf. Mist iemand nog kennis of vaardigheden? Geen probleem, in onze Academy zorgen we voor ontwikkeling.

Verder groeien in de Voort Academy

Succes begint bij talentontwikkeling. Daarom draait bij Voort alles om groei. We hebben een eigen Academy waarin we mensen opleiden. We ontwikkelen bijvoorbeeld starters met talentprogramma’s waarin zij werken en leren combineren. Maar ook ervaren professionals blijven zich continu ontplooien. Onze mensen beschikken over de nieuwste kennis en vaardigheden doordat zij zich ontwikkelen met trainingen en coaching. Zij versterken zich professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Daarbij kijken we wat iemand nodig heeft om te groeien in zijn of haar ambities.

Benieuwd wat jij en Voort voor elkaar kunnen betekenen? Bekijk de website of stel direct je vraag. We reageren persoonlijk en snel.