Portfolio

Voort is de detacheerder voor technisch Nederland. Met een persoonlijke aanpak en landelijk netwerk brengt Voort technische professionals bij elkaar. En brengt hen verder. Voort doet er alles aan om hen boven zichzelf uit te laten stijgen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien. Jezelf kunt ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Groei verder. Ga Voort.

www.voort.com
Jan-Willem Gelderblom

Voort zorgt voor vooruitgaan. Door onze specialistische kennis in de technische markt en een collectief aan bevlogen doordenkers en doorzetters helpen wij opdrachtgevers en professionals verder. Samen werken we aan groei. Dat is onze kracht. Als onderdeel van de The Employment Group (TEG) profiteren we van schaalvoordeel in kennis, ontwikkeling en innovatie met behoud van ons ondernemerschap, wat leidt tot groei van Voort.

Wij zijn Voort. Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland.

Jan-Willem Gelderblom

Directeur Voort a.i.

koen geeft slimmeriken uitdagende opdrachten. Deze slimmeriken komen in dienst bij koen en werken op projectbasis voor diverse opdrachtgevers binnen de publieke en technische sector. Zij staan voor kennis, kunde en karakter. Experts in het vakgebied. Vaardig en nooit uitgeleerd. Zo leren zij en is de opdrachtgever echt geholpen.

www.koen.com
Patrick van den Berg

Doordat er een onderscheid is gemaakt tussen de verschillende specialismen kennen wij onze professionals door en door. Daarnaast kunnen we gebruik maken van het netwerk van TEG. Zo kunnen wij onze professionals moeiteloos verbinden aan passende opdrachtgevers en projecten.

Patrick van den Berg

Directeur koen

Faber is dé werkgever in de schildersbranche. We weten wat er speelt in de branche en spreken dezelfde taal. Wij hebben diep respect voor vakmanschap en zijn trots op onze vakmensen. Daarom staan zij bij ons centraal, als vakman, maar bovenal als mens. Wij willen dat onze vakmensen zich goed voelen en werk maken wij zij trots op zijn. Want als het goed gaat met de man, gaat het beter in zijn vak. Dit is waar wij voor staan en zo doen wij ons werk. Elke dag proberen wij op deze manier het verschil te maken.

www.faberpersoneel.nl
Hylke van der Veen

Bij Faber maken we onderscheid tussen de verschillende specialismen. Hierdoor, maar ook door het persoonlijke contact, kennen we wij onze vakmensen door en door. Daarnaast kunnen we gebruik maken van het netwerk van The Employment Group (TEG). Zo kunnen wij onze vakmensen altijd verbinden aan passende opdrachtgevers en projecten.

Hylke van der Veen

Algemeen directeur Faber

Faber is dé werkgever in de bouw. We weten wat er speelt in de branche en spreken dezelfde taal. Wij hebben diep respect voor vakmanschap en zijn trots op onze vakmensen. Daarom staan zij bij ons centraal, als vakman, maar bovenal als mens. Wij willen dat onze vakmensen zich goed voelen en werk maken wij zij trots op zijn. Want als het goed gaat met de man, gaat het beter in zijn vak. Dit is waar wij voor staan en zo doen wij ons werk. Elke dag proberen wij op deze manier het verschil te maken.

www.faberpersoneel.nl
Hylke van der Veen

Een passende baan of opdracht vinden in de bouw, met persoonlijke begeleiding en goede arbeidsvoorwaarden. Dat staat voorop bij Faber bouw. The Employment Group (TEG) maakt het makkelijker om ons daarop te focussen, doordat zij een bijdrage leveren aan innovatie en het efficiënt inrichten van onder mee onze administratieve processen.

Hylke van der Veen

Algemeen directeur Faber

Wij ondernemen met passie, durf en daadkracht. Medewerkers van Cottus onderscheiden zich door hun goede technische kennis en passie voor het vak, hun durf om te laten zien wie wij zijn en door hun 'doenersmentaliteit'. Met deze vaardigheden bieden wij technische personele ondersteuning binnen alle lagen van uw organisatie.

www.cottus.nl
Derk Meijer

Passie voor mens en techniek onderscheidt Cottus in de markt. Met de Cottus Vakschool en de persoonlijke carrièreplannen werken we aan de toekomst van onze medewerkers én dragen we bij aan het succes van onze klanten.
De ondersteuning van The Employment Group (TEG) zorgt ervoor dat we ons kunnen focussen op waar we goed in zijn!

Derk Meijer

Algemeen Directeur Cottus

THE EMPLOYMENT GROUP

Copyright @ 2020 The Employment Group