Stel je vraag

We staan altijd open voor een vrijblijvend kopje koffie om te bespreken hoe we kunnen samenwerken of hoe je als bedrijf onderdeel van TEG kan worden. Stel gerust je vraag, je krijgt snel en persoonlijk antwoord.

Onze directie

“Mensen maken het verschil bij TEG. Dat merk je op alle vlakken. We hebben een persoonlijke aanpak die wordt ondersteund door innovatieve en digitale technieken. Altijd zoeken we duurzame oplossingen zodat mensen en opdrachtgevers optimaal kunnen presteren.”

Yolanda de Both CEO/CFO

“Bij Cottus mogen wij meewerken aan de ambities van onze opdrachtgevers en medewerkers. De gedeelde passie voor techniek bindt ons. Het maakt mij trots dat zowel ervaren technici als starters in onze Vakschool bij ons samenkomen voor de mooiste projecten.”

Michel Wilmer Algemeen Directeur Cottus

“Faber verbindt vakmensen en opdrachtgevers in de bouw- en schildersbranche. Wij creëren vakmanschap in onze Faber Vakschool. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Door de groei van onze medewerkers en opdrachtgevers te stimuleren, blijft Faber ook groeien.”

René Hammen Algemeen Directeur Faber

“Ontwikkeling staat voorop bij koen. Daarom zetten wij in op afwisselende opdrachten, een vast contract en de juiste opleidingsmogelijkheden. We geven mensen graag de kans te excelleren in de techniek en publieke sector. Zo komen onze opdrachtgevers en professionals in een groeiversneller.”

Patrick van den Berg Algemeen Directeur koen

“Een uniek kenmerk dat je terugziet bij alle Voort medewerkers is oprechte interesse in de mens en in techniek. Zo kom je achter échte drijfveren. Door pro-activiteit en eigenaarschap maken we dagelijks de beste match.”

Koen Wijfjes Algemeen Directeur Voort