The Employment Group laat mensen en bedrijven groeien

TEG zet zich in om schaarste op de arbeidsmarkt te verkleinen. Wij geloven in talent, diversiteit en kwaliteit van mensen. Dat doen we met een persoonlijke aanpak vanuit vier labels die mensen en organisaties samenbrengen. Zo zorgen we voor werk dat perfect past bij de persoon. En medewerkers die het verschil maken voor de opdrachtgever. Zodat mensen en bedrijven kunnen groeien.

Missie

Op de arbeidsmarkt is een mismatch tussen vraag en aanbod. TEG doet daar wat aan. Veel mensen hebben niet alle kwalificaties die een vacature vraagt, maar wel de drive en talenten. Wij kijken verder. De persoon komt voorop. Wat kan en wil iemand? In welke omgeving gedijt diegene? Ons doel is ambities, persoonskenmerken en bedrijfscultuur met elkaar te matchen. Zodat mensen tot hun recht komen en met hun kwaliteiten de opdrachtgever verder brengen. Wij trainen en coachen mensen op competenties die hen duurzaam inzetbaar maken, zodat ze over alle kennis en vaardigheden beschikken om succesvol te zijn. Nu en later.

Visie

Groei en innovatie beginnen bij de mens. Iedereen verdient de zekerheid van werk dat aansluit bij de ambities en talenten van de persoon. Zo wordt potentie echt benut en doen mensen met plezier en voldoening hun werk. Werk is tenslotte een groot onderdeel van het leven. TEG zet zich ervoor in om mensen op de juiste plek te brengen waar zij kunnen groeien en gewaardeerd worden om wie ze zijn. Op die manier presteren mensen het allerbeste en kunnen de bedrijven waar zij werken voorop lopen.

Strategie

Wij bedienen de arbeidsmarkt met vier specialistische labels: Voort, koen, Faber en Cottus. Zij zijn actief in schaarse vakgebieden zoals de techniek, bouw, schildersbranche, ICT en overheid. Onze persoonlijke benadering is kenmerkend in alles wat we doen. Met vestigingen door heel Nederland en specialisten op elke vestiging kennen we de sectoren door en door. Omdat we regionaal verbonden zijn, leren we onze mensen en opdrachtgevers echt kennen. Als holding ontzorgt TEG de labels op gebied van digitalisering, innovatie, ondernemerschap, marketing en administratie.

Directie

“Mensen maken het verschil bij TEG. Dat merk je op alle vlakken. We hebben een persoonlijke aanpak die wordt ondersteund door innovatieve en digitale technieken. Altijd zoeken we duurzame oplossingen zodat mensen en opdrachtgevers optimaal kunnen presteren.”

Yolanda de Both CEO/CFO
Freek Lamberts TEG

“TEG verbindt vakmensen en opdrachtgevers in de techniek, bouw- en schildersbranche. Wij creëren vakmanschap in onze Vakscholen. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Het maakt mij trots dat zowel ervaren vakmensen als starters bij ons samenkomen voor de mooiste projecten.”

Freek Lamberts CEO The Employment Group

“Ontwikkeling staat voorop bij koen. Daarom zetten wij in op afwisselende opdrachten, een vast contract en de juiste opleidingsmogelijkheden. We geven mensen graag de kans te excelleren in de techniek en publieke sector. Zo komen onze opdrachtgevers en professionals in een groeiversneller.”

Patrick van den Berg Algemeen Directeur koen

“Een uniek kenmerk dat je terugziet bij alle Voort medewerkers is oprechte interesse in de mens en in techniek. Zo kom je achter échte drijfveren. Door pro-activiteit en eigenaarschap maken we dagelijks de beste match.”

Koen Wijfjes Algemeen Directeur Voort

Compliance en gedrag

Wij staan bekend om onze ondernemerschap, toekomstgerichtheid en resultaatgerichtheid. Met innovatie scheppen we nieuwe kansen voor mensen en bedrijven. Dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee, die wij zeer serieus nemen. In alles wat we doen, zijn we transparant en integer. TEG doet alleen zaken via wettelijke en ethisch verantwoorde zakenpraktijken.

Aan duizenden mensen bieden wij werk. Onze business draait om het bemiddelen en ontwikkelen van mensen en organisaties. Dat doen we niet alleen met veel overtuiging, maar ook met duidelijke (gedrags)regels.

Gelijke behandeling

We zijn erop gebrand om iedereen een eerlijke kans op werk te bieden. Bij onze bemiddeling behandelen we iedereen gelijk doordat we uitsluitend beoordelen op criteria die functiegerelateerd zijn. We bieden werknemers kansen op basis van prestaties vanuit relevante objectieve normen. Wij geloven in de kracht van diversiteit en het talent van mensen om waarde te creëren en resultaten te leveren voor onze opdrachtgevers.

Gedragscode

Alle medewerkers van TEG staan achter onze Gedragscode. Hierin staan welke normen en waarden we gezamenlijk belangrijk vinden en welke wet- en regelgeving van toepassing is. Dit vormt de basis voor hoe we met elkaar, onze werkenden, opdrachtgevers en andere belanghebbenden samenwerken. Zo waarborgen we onze gezonde, veilige en integere en cultuur waarin mensen tot hun recht komen.

Certificering en keurmerken

Privacy statement

Mensen en bedrijven verwachten dat wij integer omgaan met informatie die zij ons toevertrouwen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor die persoonlijke data en hebben alle voorzorgsmaatregelen genomen om veilig met gegevens om te gaan en deze veilig te bewaren. Onze medewerkers leven de wet- en regelgeving na en de richtlijnen die TEG daarnaast nog zelf heeft op privacygebied.

Naar het privacy statement
Naar het cookie statement