Cottus heeft een echt technisch hart. Wij hebben gekwalificeerde technische vakkrachten in dienst. Vakmensen die zich dagelijks inzetten om het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. Echte doeners met liefde voor de industrie, installatietechniek en hightechsector. Omdat deze profielen schaars zijn, leiden wij gedreven mensen op in onze eigen vakscholen.

Cottus in cijfers

700 vakmensen
800 opdrachtgevers
17 vestigingen inclusief vakscholen
50 collega's

Cottus laat het technisch hart spreken

Technische vakkrachten doen onwijs belangrijk werk. Zonder hen tenslotte geen gebouwen met licht en sanitair. Geen werkende machines. Geen producten. Cottus ziet de kwaliteiten van technici en zorgt dat zij hun technische hart kunnen laten spreken. Elke dag weer. Dat doen ze bij afwisselde opdrachtgevers die hoogstaand werk willen opleveren en daar gekwalificeerde vakkrachten voor zoeken.

Bekwaam en betrokken

Onze mensen onderscheiden zich door hun technische kennis en kunde, maar ook door hun doenersmentaliteit. Nuchter, bekwaam en betrokken. In onze eigen vakscholen faciliteren we bij- en omscholing, zodat mensen het vak kunnen leren en blijven (door)groeien. We zijn sinds 2008 ervaren in het werven, selecteren, opleiden en begeleiden van vakkrachten in de techniek. Dat doen we vanuit persoonlijke interesse in mens en bedrijf. Door elkaar echt te leren kennen, maken we de beste match. Elkaar kennen en voor elkaar rennen, dat is ons motto.

Samen optrekken

Kenmerkend voor Cottus zijn onze passie, durf en daadkracht. We denken proactief mee om ambities te realiseren. Met vestigingen in heel Nederland weten we als eerste wat er speelt in de industrie, installatietechniek en hightech. Persoonlijk contact voert bij ons de boventoon. Zo kennen we de regio vanbinnen en vanbuiten. In alles wat we doen zorgen we voor een optimale driehoeksverhouding tussen onze opdrachtgevers, onze vakkrachten en Cottus. We doen het samen!

Naar de website van Cottus

Dit zeggen onze klanten

“We kunnen er op rekenen dat zelfs als we alleen technici van Cottus inzetten voor een project, er gegarandeerd hoge kwaliteit geleverd wordt.”

Jan Kuivenhoven Technisch bedrijfsleider Van Dam Groep

“Cottus kent haar eigen mensen en dus is de aansluiting op onze projecten naadloos.”

Maurice ten Have Eigenaar THM

Hoogstaand werk

Bij Cottus werken echte vakmensen met passie voor de techniek. Van lassers en loodgieters tot elektromonteurs en mechatronica monteurs. Vakkrachten die met hun handen bouwen aan machines, installaties en producten. Zij verzorgen hoogwaardige opdrachten bij bedrijven. We zetten hen niet zomaar op een opdracht neer. Het moet echt klikken met de opdrachtgever. Op die manier hebben vakkrachten het naar hun zin en brengen zij de opdrachtgever verder.

Eigen vakschool

Technisch vakmanschap is lastig te vinden. Daarom leiden wij mensen op in onze eigen vakscholen. Zo zorgen we dat onze vakkrachten zich blijven ontwikkelen en kunnen groeien in het vak. Ook verzorgen we omscholing voor mensen die een functie in de techniek ambiƫren. Zij-instromers zonder het gewenste papiertje krijgen bij Cottus de kans om zich te laten kwalificeren. Met de vakscholen zetten wij ons in om het tekort aan vakkrachten te verminderen.

Benieuwd of er een match is tussen jou / je bedrijf en Cottus? Bekijk de website of neem direct contact op. Je krijgt snel en persoonlijk antwoord.