Schildersbranche: oplossingen voor schaarste

Ook schilders prijken in de lijst van meest schaarse beroepen. Niet voor niets, want er moeten heel wat vierkante meters geschilderd worden bij het (ver)bouwen van gebouwen. Of dat nou woningen zijn, bedrijfspanden of utiliteitsgebouwen. Wij zorgen dat bouw- en schildersbedrijven geen klanten hoeven te teleurstellen en ondanks het tekort aan personeel toch hoogstaand werk afleveren. Bij ons label Faber werken schilders en stukadoors met passie voor het vak. Ook leiden we hier mensen voor op.

Specialist in de schildersbranche

Bij het bouwen en renoveren maakt de schilder vaak als een van de laatsten het verschil. Niet alleen om het gebouw vanbinnen en vanbuiten te verfraaien, maar ook om deze te beschermen tegen weersinvloeden. Schilderen is vakwerk en daar hebben wij diep respect voor. Daarom heeft ons label Faber zich gespecialiseerd in de schildersbranche.

Bij Faber werken gekwalificeerde schilders en stukadoors die maar een ding willen: mooie klussen doen en hoogstaand werk afleveren. Wij matchen hen met bedrijven op basis van ieders ambities. Zo zorgen we voor werk waar mensen en bedrijven echt trots op kunnen zijn. We ontwikkelen vakkrachten continu verder en faciliteren omscholing voor zij-instromers om schaarste op te lossen.

Schaarse profielen in de schildersbranche

Faber zorgt voor de instroom en ontwikkeling van vakkrachten zoals:

Faber
  • Onderhoudsschilder
  • Nieuwbouwschilder
  • Renovatieschilder
  • Constructieschilder
  • Stukadoor
  • Behanger