Disclaimer

Welkom op de website van The Employment Group. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met de onderstaande voorwaarden en bepalingen.

 

1. Algemeen: De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig, correct of actueel is. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

2. Geen advies: De informatie op deze website vormt geen advies van welke aard dan ook, inclusief maar niet beperkt tot juridisch, financieel of loopbaanadvies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voordat u beslissingen neemt op basis van de informatie op deze website.

3. Externe links: Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en bieden geen garantie voor de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie op deze websites.

4. Intellectuele eigendom: Tenzij anders vermeld, zijn alle intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van deze website (inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, video’s en logo’s) eigendom van The Employment Group. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te reproduceren, distribueren, wijzigen of op enigerlei wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Employment Group.

5. Wijzigingen: The Employment Group behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de disclaimer te controleren op updates.

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen die hierin zijn uiteengezet. Als u het niet eens bent met deze disclaimer, dient u deze website niet te gebruiken.